ajaxLoader

Slipsar

SLIPSAR FÖR MÄN

Komplettera din semi-formella eller formella look med ett urval ur sortimentet av herrslipsar på ModeKostym. Med klassiska utseenden, såväl som trendiga stilar, har ModeKostym alla slipsar för män du letar efter. Utforska klassiska mönster och färger samt mer modern design perfekt för att visa upp din känsla för stil vid möten, bröllop och andra speciella evenemang. Hitta solida slipsar, rutigt, paisley och ännu mer humoristiska alternativ med favoritkaraktärer eller hobbyer.

Klänningar för män

För en tidlös look är slipsar för män perfekta. Kliv genom din dag med självförtroende, i vetskapen om att du kommer att se på punkten, oavsett arena. Från styrelserummet till att äta ute, mäns slipsar är hemma nästan var som helst. Dessutom innebär vårt stora urval av slipsar för män att du säkerligen kommer att hitta precis rätt mönster och färg som passar din personlighet. Du hittar allt från djärvt färgade slipsar med asymmetriska mönster till mer konservativa enfärgade slipsar. Välj själv och visa upp din personlighet.

Skinny slipsar

Få ut det mesta av en av de mer spännande modetrenderna, smala slipsar för män. Skinny slipsar är bra för män med en smalare bål. Medan mer traditionella slipsar kan se överdrivet breda ut på en smal man, tenderar smala slipsar att vara lite mer proportionella. Dessutom är smala slipsar bra för mindre formella miljöer. Även om de är helt acceptabla på kontoret, trivs smala slipsar verkligen i nattlivet. Byt från dina tredelade till dina favoritblåjeans och du är redo att träffa dina vänner för en utekväll du sent kommer att glömma.

Flugor

Fluga är ett absolut måste för mer formella evenemang med svart slips. Detta är ganska självklart. Men det är inte slutet allt och var allt för flugor. Flugor har fått en framträdande plats under de senaste åren och tenderar att ses som snygga med en gnutta djärvhet. Så begränsa dig inte till bröllop eller bal. Du kan experimentera med flugor i semi-formella situationer, som arbetskläder, också. Vissa människor går till och med så långt att de gör det till en del av sin vanliga look!

Ett av de enklaste sätten att handla herrslipsar är att börja med vilken typ av mönster du letar efter. Solider är ofta grunden för en klassisk look, plus att de är bra för att koordinera med din dejt. Låt din kamrats aftonklänning verkligen lysa samtidigt som den accentuerar dess färg. Stripes erbjuder en look som går tillbaka till efter andra världskrigets herrmode, men som fortfarande känns modern idag. Plädslipsar erbjuder ytterligare ett lager av djup och färg till din look, samtidigt som de fortfarande är något dämpade. Blommiga slipsar har gjort comeback och är ett bra sätt att lägga lite luftighet till din vår- eller sommaroutfit.