ajaxLoader

Kostym

Är dina kostymer i toppskick? Handla förstklassiga kostymer för män, tillgängliga på ModeKostym. Är du osäker på vilken typ du ska köpa? Från smala till klassiska passformer, vi har det perfekta snittet för dig.

Typer av kostymer för män:

2-delade kostymer för män. Från intervjuer till speciella evenemang, 2-delade kostymer är en standard för din garderob. Vilken färg på kostymer ska du ha? För oändliga stylingalternativ rekommenderar vi svarta, marinblå eller kola kostymer. Är en brun kostym någonsin lämplig? Ljusare kostymer är bra för tillfällen dagtid i varmare väder.

3-delade kostymer för män. Vill du ge din kostym en klassisk tilltalande? Vi rekommenderar sportiga 3-delade kostymer för en mer traditionell känsla. Hur lägger du till en raffinerad touch till din 3-delade kostym? Avsluta denna snygga look med en ficka, knytklämma och manschettknappar.

Herrkostym separerar. Behöver du en mer skräddarsydd passform? Kolla in kostym separat, så att du kan få en kostymjacka och kostymbyxor i olika storlekar.

Smoking för män. Letar du efter bröllopskostymer för män? Investera i en smoking för alla dina speciella tillfällen behov.

Hitta din perfekta passform för herrkostymer:

Slim Fit-dräkter för män. Vill du ha en modern look för dina kostymer? Slim fit kostymer är snittet för dig, med en elegant design.

Klassisk passform för män. Är din stil mer traditionell? Vi rekommenderar en kostym med klassisk passform med en rymligare siluett.

Kostymer med modern passform för män. Kan du inte välja mellan en kostym med smal passform och en kostym med klassisk passform? En kostym med modern passform är den perfekta balansen mellan de två.

Skinny Fit-dräkter för män. Letar du efter en trendig kostym? Visa en smal kostym med smalt snitt för influencer-stil.

Stylingtips: Glöm inte att fylla på med nya skjortor, slipsar och skor som passar dina nya herrkostymer. Vill du ha en mer mångsidig look? Para ihop dina kavaj och sportjackor med byxor för män.

Skräddarsy din stil till perfektion med kostymer för män, tillgängliga på ModeKostym.