ajaxLoader

Kavajer

DESIGNER BLAZERS FÖR MÄN

Blazers för män kan komplettera en look, lyfta en outfit och lägga till ett extra lager av värme på en kylig dag. Och oavsett om du bär dem med jeans och en halsduk, till kontoret med koordinerande byxor eller till ett speciellt evenemang, är herrjackor och kavajer alltid en bra idé. Genom hela vår kollektion hittar du stilar för varje aspekt av ditt liv – vilket gör det enkelt att välja en jacka (eller några få) som du kan mixa och matcha med dina favoritplagg och skapa en look som verkligen är din egen.

Casual blazers för män. Perfekt för dagar på kontoret, utekvällar och lågmälda looks, enkelknäppta kavajer eller sportjackor är de flesta mäns favoriter. I allt från lätt linne till ull, canvas till bomull ser de lika chica ut med jeans och en luvtröja som de gör med byxor och en skjorta med knappar.

Dubbelknäppt kavaj för män. Till skillnad från de flesta avslappnade kavajer för män, är dubbelknäppta stilar affärer. Med sina toppade slag och framträdande horisontella linjer, tack vare sin knappplacering, skapar dessa kavajer för män en illusion av bredare axlar och en V-formad överkropp för en stark look från början till slut.

Middagsjackor. Dessa snygga kavajer för män är lite mer avslappnade än smokingar och utmärker sig genom att vara fristående plagg. Traditionellt säljs utan matchande byxor, de är avsedda att blandas och matchas med dina favoritbyxor – vilket möjliggör din egen unika look på kvällskläder.

Smoking för män. Klassiskt och traditionellt eller djärvt och oväntat, smoking representerar höjdpunkten av eventdressing för män.