ajaxLoader

Kostymbyxor

KLÄDNINGSBYXA FÖR MÄN

Handla nyanlända med ett brett urval av byxor och kostymbyxor för män. Finns i flera färger och flera passformer inklusive extra slim, slim, classic och relaxed. Ta tag i vår nya, uppgraderade 1MX-tröja och du är redo, para ihop med ditt favoritpar cognac oxfords och en smal marinblå klänningsbyxa. Håller du det mer avslappnat i sneakers? Ta ett par Khakis!

Hur ser man till att byxorna passar?

Att hitta rätt passande klänningsbyxor kan ibland vara en utmaning, men här är några tips för att göra saker enklare.

1. Hitta ett par som sitter bekvämt utan att dra eller knulla.

2. Fållen ska vara överst på foten, med ett litet avbrott.

3. Byxor ska ha en ren linje från midjan till baksidan.

Är khakibyxor klänningsbyxor?

Kakibyxor är en ljusbrun färg och finns vanligtvis i mer avslappnade byxor, som chinos. Du kan klä upp dem genom att para ihop dem med en skjorta med knäppning, kavaj eller snygg tröja. Om du behöver något lite mer professionellt, prova våra klänningsbyxor i bomull som finns i khakifärg eller kostymbyxor av ull-linne i khaki också!

Är byxor och byxor samma sak?

Ja och nej. Om du bara behöver ett par snygga byxor som passar till din skjorta med knappar, så är de i princip utbytbara! Byxor är vanligtvis veckade byxor eller byxor med platt front som annars inte är en del av en kostym. Dress byxor tenderar att gå med kostymer eller blazers. När du är osäker, kom ihåg att byxor tenderar att vara affärsmässiga, medan dressbyxor är affärsformella.