ajaxLoader

Skjortor

Herrskjortor är en garderobsvara för den moderna mannen. Du kan bära en skjorta på många sätt. Det är en bra bas för ett formellt evenemang, på kontoret eller utklädd för ett mer avslappnat tillfälle. Från långa ärmar till korta ärmar, det finns massor av herrskjortor att välja mellan.

Vi har ett brett urval av stilar, inklusive vanliga, atletiska, smala och figursydda skjortor för män i en mängd olika tyger för att se till att du är bekväm hela dagen. Håll det till exempel professionellt med en klassisk vit button-down skjorta i kombination med skräddarsydda byxor eller en smokingskjorta för en snygg look.

Bär dem med kostymer för arbete eller speciella tillfällen – eller kavla upp ärmarna och bär dem otuckna med jeans för en mer avslappnad snurr. Välj en av de skrynkelfria dressskjortorna som kan ta dig från skrivbordet till dags dato. Om du bryr dig om komfort, har vi skjortor helt i bomull samt några med en bomullsblandning för tvätt och slit. Välj tyg eller poplin – båda lätta tyger – för varmare väder eller lager. Oxford- och pinpoint-tyger är idealiska för svalare väder. Vi har även en mängd olika skjortor med lättskötta och fläckbeständiga tyger för att göra ditt liv enklare.

Oavsett din stil, storlek eller färgpreferenser erbjuder ModeKostym förstklassiga skjortor för män till överkomliga priser, så att du kan se snygg ut utan att behöva oroa dig för budgeten.